Dr İlhami Faydagör İlkokulu
DAVUTPAŞA MAH. 64. SK. DR ILHAMI FAYDAGÖR ORTAOKULU NO: 41 ESENLER / İSTANBUL

VİZYON

İstiyoruzki ; okulumuzda birinci öncelik öğrenme sürecinin en iyi şekilde işletilmesi olsun. İstiyoruzki ; veli öğrencisini gönderdiği okuldan gurur duysun. İstiyoruzki ; öğretmenler ve öğrenciler öğrenme sürecinin içinde yer almaktan mutluluk duysun. İstiyoruzki ; çalışanlar yapmakta olduğu işten keyif alarak bunu yaşamına yansıtıp,okuldan övünsün. İstiyoruzki ; okulumuzda yer alan herkes,her zaman gelişime ve değişime açık ve üretici olsun. İstiyoruzki; okulumuzun en önemli desteği ve parçası velilerimiz olsun.

MİSYON

Bütün öğrencilerimize bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen ve öğrenmek için çaba harcayabilen kişiler olarak yetişmelerine imkan sağlamak ve onları 21. Yüzyıla hazırlamak için varız . Amacımız okulumuzu tercih eden öğrencilerin iyi eğitimlerini sağlamak ve başarılı bir insan olarak hayata atılmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Geleneksel Çocuk Oyunlarında İlçe 3. Fiziksel Etkinliklerde 1. Sınıflarda İlçe 2. olmuştur.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Tam Gün Eğitim

Doğalgaz Kaloriferi

Pansiyon Bilgisi

Esenler metroya yaklaşık olarak 7 dk mesafede, ilçe merkezine 10 dk.

Davutpaşa Mah. 64 Sok No:41/1

Geleneksel Çocuk Oyunları , Fiziksel Etkinlikler , Wushu , Budokai Do Kyushin